Gideon: Op zoek naar de waarheid 2022

Op zoek naar de waarheid

  • 75 min
  • Documentaire
Trailer afspelen

Al 2 jaar lang gaan we van lock down naar lock down. Er worden ingrijpende maatregelen genomen ter bescherming van de volksgezondheid. Maar zijn deze maatregelen wel effectief? Is het vaccineren van de hele bevolking wel verstandig of heeft het ook risico's? Is de oprichting van een QR maatschappij echt om de volksgezondheid te dienen of spelen er andere belangen? Tweede Kamer lid Gideon van Meijeren stelt vragen aan de regering die geheel onbeantwoord blijven. Wat zit hier achter? In een persoonlijke zoektocht gaat Gideon in gesprek met experts om zijn vragen beantwoord te krijgen.


Stream Gideon: Op zoek naar de waarheid (2022) online in België

Wil je Gideon: Op zoek naar de waarheid (2022) kijken? Is de film Gideon: Op zoek naar de waarheid met Gideon van Meijeren te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Gideon: Op zoek naar de waarheid kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 13 maart 2022
  • Speelduur 75 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven DOCSFAIR
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Politics, Netherlands, Lockdown, Covid-19 & Dutch.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Gideon: Op zoek naar de waarheid (2022) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Gideon: Op zoek naar de waarheid (2022) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Gideon: Op zoek naar de waarheid (2022) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Gideon: Op zoek naar de waarheid (2022) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Gideon: Op zoek naar de waarheid (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Gideon: Op zoek naar de waarheid (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Gideon: Op zoek naar de waarheid (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Gideon: Op zoek naar de waarheid (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Gideon: Op zoek naar de waarheid (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Gideon: Op zoek naar de waarheid (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Gideon: Op zoek naar de waarheid (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Gideon: Op zoek naar de waarheid (2022) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.