Abarenbo Shogun Supesharu (1985) poster

Abarenbo Shogun Supesharu 1985

  • 65 min
  • Actie Komedie Historisch

Toen de zevende shogun, Ietsugu, stierf, kozen shogunaatfunctionarissen Yoshimune, heer van Kishu, om hem op te volgen. Sindsdien leidt Yoshimune een dubbelleven. In de rechtbank blijft hij een toegewijd leider, maar daarbuiten reist hij incognito als rondzwervende zwaardvechter op zoek naar misdaad en corruptie. Met zijn vertrouwde vrienden en zijn ninja zal hij iedereen ontmaskeren die de gerechtigheid van de shogun verdraait en zijn volk onderdrukt, en hij zal ze meedogenloos neerleggen met zijn bliksemsnelle zwaard. Maar sinds hij shogun werd, kijken veel hoge functionarissen met jaloezie toe en verlangen ze ernaar hem te vernietigen. Eén zo'n man, Lord Owari, probeert Yoshimune van zijn troon te stoten door zijn moeder te ontmaskeren als beoefenaar van een verboden religie, het christendom, een misdrijf waarop kruisiging staat!


Stream Abarenbo Shogun Supesharu (1985) online in België

Wil je Abarenbo Shogun Supesharu (1985) kijken? Is de film Abarenbo Shogun Supesharu met Ken Matsudaira te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Abarenbo Shogun Supesharu kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 10 juli 1985
  • Speelduur 65 minuten
  • Genres Actie, Komedie & Historisch
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Tv special.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Abarenbo Shogun Supesharu (1985) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Abarenbo Shogun Supesharu (1985) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Abarenbo Shogun Supesharu (1985) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Abarenbo Shogun Supesharu (1985) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Abarenbo Shogun Supesharu (1985) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Abarenbo Shogun Supesharu (1985) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Abarenbo Shogun Supesharu (1985) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Abarenbo Shogun Supesharu (1985) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Abarenbo Shogun Supesharu (1985) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Abarenbo Shogun Supesharu (1985) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Abarenbo Shogun Supesharu (1985) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Abarenbo Shogun Supesharu (1985) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.