Handmade - A tale of stop-motion 2023

  • 10 1 stemmen
  • 58 min
  • Documentaire Animatie
Trailer afspelen

Een documentaire over een oude animatietechniek en de filmstudio die de erfenis probeert voort te zetten. 's Werelds oudste animatiestudio die nog steeds film maakt met stop-motiontechniek is Nukufilm, gevestigd in Tallinn, Estland. Hier kunnen we het werk volgen in de studio die werd opgericht in het Sovjettijdperk en zware censuur en mondiale concurrentie heeft overleefd.


Stream Handmade - A tale of stop-motion (2023) online in België

Wil je Handmade - A tale of stop-motion (2023) kijken? Is de film Handmade - A tale of stop-motion met Des McAleer te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Handmade - A tale of stop-motion kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 5 mei 2023
  • Speelduur 58 minuten
  • Genres Documentaire & Animatie
  • Productiebedrijven Luckyday Pictures & Viddle
  • Trefwoorden Puppet master, Stop motion, Puppetry, Estonia, Struggle for independence, Puppets, Russian art, Independent film, Documentary, Practical special effects, Creative storytelling, Puppet animation, Animation, Soviet & Estonian art.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Handmade - A tale of stop-motion (2023) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Handmade - A tale of stop-motion (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Handmade - A tale of stop-motion (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Handmade - A tale of stop-motion (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Handmade - A tale of stop-motion (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Handmade - A tale of stop-motion (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Handmade - A tale of stop-motion (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Handmade - A tale of stop-motion (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Handmade - A tale of stop-motion (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Handmade - A tale of stop-motion (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Handmade - A tale of stop-motion (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Handmade - A tale of stop-motion (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.