RBY:  Straight Outta Tucson (2023) poster

RBY: Straight Outta Tucson 2023

  • 56 min
  • Documentaire

Roman Bravo Young (RBY) groeide op in een moeilijke buurt in South Tucson, Arizona. Zijn vader was nooit in zijn leven en zijn moeder had haar problemen met middelenmisbruik en verslaving. De meeste kinderen die uit dat gebied komen en dat soort opvoeding vinden, vinden nergens veel succes in. Roman was anders. RBY stuiterde rond en woonde bij zijn grootouders, coaches en meer. Worstelen was zijn ticket en Roman stopte alles wat hij had in de sport. Gepusht en getraind door zijn grootvader, won RBY vier staatstitels, studeerde af aan de middelbare school en werd een ster in Penn State, waar hij de eerste persoon in zijn familie werd die afstudeerde aan de universiteit. RBY is een lichtend voorbeeld voor mensen uit alle lagen van de bevolking .


Stream RBY: Straight Outta Tucson (2023) online in België

Wil je RBY: Straight Outta Tucson (2023) kijken? Is de film RBY: Straight Outta Tucson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je RBY: Straight Outta Tucson kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


  • Verschijningsdatum Maandag 30 januari 2023
  • Speelduur 56 minuten
  • Genres Documentaire
  • Trefwoorden Sports & Wrestling.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film RBY: Straight Outta Tucson (2023) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film RBY: Straight Outta Tucson (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film RBY: Straight Outta Tucson (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film RBY: Straight Outta Tucson (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je RBY: Straight Outta Tucson (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film RBY: Straight Outta Tucson (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film RBY: Straight Outta Tucson (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

RBY: Straight Outta Tucson (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

RBY: Straight Outta Tucson (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

RBY: Straight Outta Tucson (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

RBY: Straight Outta Tucson (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. RBY: Straight Outta Tucson (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.