Pelle Erobreren 1987

  • 7.3 138 stemmen
  • 157 min
  • Drama
Trailer afspelen

Het einde van de 19e eeuw: Een boot gevuld met Zweedse emigranten komt aan op het Deense Bornholm. Onder de reizigers zijn ook Lasse en Pelle die werk willen zoeken in Denemarken. Ze vinden werk bij een grote boerderij maar worden mensonterend behandeld.


Stream Pelle Erobreren (1987) online in België

Wil je Pelle Erobreren (1987) kijken? Is de film Pelle Erobreren met Pelle Hvenegaard te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Pelle Erobreren kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Pelle Erobreren te kopen op LaCinetek. Pelle Erobreren (1987) is te huur op LaCinetek om online te kijken.

Koop Pelle Erobreren (1987)
Huur Pelle Erobreren (1987)
Download ondertiteling voor deze film Pelle Erobreren (1987)
Pelle.the.Conqueror.1987.720p.BluRay.x264-CiNEFiLE Downloaden
Pelle.erobreren.(Pelle.the.Conqueror.1987).Retail.NL Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 21 december 1987
  • Speelduur 157 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven SF Studios, Per Holst Filmproduktion, Svenska Filminstitutet & Det Danske Filminstitut
  • Productielanden Denmark & Sweden
  • Trefwoorden Farm, Island, Based on novel or book, Farm worker, Bullying, Working class, Poverty, Class differences, Bornholm, Emigrant, 19th century & Father son relationship.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Pelle Erobreren (1987) is te koop op LaCinetek. Pelle Erobreren (1987) kan je in België huren op LaCinetek.

De film Pelle Erobreren (1987) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Pelle Erobreren (1987) is te koop op streamingdienst LaCinetek. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Pelle Erobreren (1987) huren op LaCinetek. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Pelle Erobreren (1987) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Pelle Erobreren (1987) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Pelle Erobreren (1987) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Pelle Erobreren (1987) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Pelle Erobreren (1987) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Pelle Erobreren (1987) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Pelle Erobreren (1987) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Pelle Erobreren (1987) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.