攻殻機動隊 STAND ALONE COMPLEX Individual Eleven 2006

  • 7.5 97 stemmen
  • 161 min
  • Animatie Sciencefiction
Trailer afspelen

Het is het jaar 2030. Zes maanden zijn verstreken sinds het Laughing Man Incident werd opgelost. Er leven ongeveer 3 miljoen vluchtelingen in Japan, uitgenodigd om het tekort aan arbeidskrachten op te vullen. De opkomende aanwezigheid van de uitgenodigde vluchtelingen intensiveerde echter hun confrontatie met de 'individualisten', die opriepen tot nationaal isolement, wat vervolgens leidde tot een toename van het aantal terroristische aanslagen. Onder deze omstandigheden voert een terroristische groepering genaamd de Individual Eleven een zelfmoordaanslag uit. Maar er zat een groter plan achter hun actie. Wanneer Sectie 9 dit verneemt, proberen ze het brein van het incident te achterhalen. Ondertussen wordt Kuze, een overlevend lid van de Individual Eleven, een charismatische leider van de uitgenodigde vluchtelingen en intensiveert hij de confrontatie met de regering. En Motoko begint een vreemd gevoel te krijgen dat haar met Kuze verbindt...


Stream 攻殻機動隊 STAND ALONE COMPLEX Individual Eleven (2006) online in België

Wil je 攻殻機動隊 STAND ALONE COMPLEX Individual Eleven (2006) kijken? Is de film 攻殻機動隊 STAND ALONE COMPLEX Individual Eleven met 田中敦子 te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je 攻殻機動隊 STAND ALONE COMPLEX Individual Eleven kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 27 januari 2006
  • Speelduur 161 minuten
  • Genres Animatie & Sciencefiction
  • Productiebedrijven Production I.G
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Computer, Hacking & Anime.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film 攻殻機動隊 STAND ALONE COMPLEX Individual Eleven (2006) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film 攻殻機動隊 STAND ALONE COMPLEX Individual Eleven (2006) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film 攻殻機動隊 STAND ALONE COMPLEX Individual Eleven (2006) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film 攻殻機動隊 STAND ALONE COMPLEX Individual Eleven (2006) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je 攻殻機動隊 STAND ALONE COMPLEX Individual Eleven (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film 攻殻機動隊 STAND ALONE COMPLEX Individual Eleven (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film 攻殻機動隊 STAND ALONE COMPLEX Individual Eleven (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

攻殻機動隊 STAND ALONE COMPLEX Individual Eleven (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

攻殻機動隊 STAND ALONE COMPLEX Individual Eleven (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

攻殻機動隊 STAND ALONE COMPLEX Individual Eleven (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

攻殻機動隊 STAND ALONE COMPLEX Individual Eleven (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. 攻殻機動隊 STAND ALONE COMPLEX Individual Eleven (2006) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.