ヴァイオレット・エヴァーガーデン 特別編集版 (2021) poster

Violet Evergarden: Recollections 2021

Originele titel: ヴァイオレット・エヴァーガーデン 特別編集版

  • 8.6 88 stemmen
  • 95 min
  • Sciencefiction Drama Fantasie Animatie Romantiek

Een ex-kindsoldaat met emotionele littekens verandert in een briefschrijfster in dit beknopte overzicht van de ontroerende en bekroonde serie met schitterende animaties.


Stream Violet Evergarden: Recollections (2021) online in België

Wil je Violet Evergarden: Recollections (2021) kijken? Is de film Violet Evergarden: Recollections met 石川由依 te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Violet Evergarden: Recollections kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Violet Evergarden: Recollections (2021) streamen op Netflix.

Stream Violet Evergarden: Recollections (2021) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 29 oktober 2021
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Sciencefiction, Drama, Fantasie, Animatie & Romantiek
  • Productiebedrijven Kyoto Animation
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Love, Slice of life, Compilation, Edited from tv series, Anime & Based on light novel.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Violet Evergarden: Recollections (2021) met 石川由依 is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Violet Evergarden: Recollections (2021) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Violet Evergarden: Recollections (2021) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Violet Evergarden: Recollections (2021) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Violet Evergarden: Recollections (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Violet Evergarden: Recollections (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Violet Evergarden: Recollections (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Violet Evergarden: Recollections (2021) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Violet Evergarden: Recollections (2021) onbeperkt gratis kijken.

Violet Evergarden: Recollections (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Violet Evergarden: Recollections (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Violet Evergarden: Recollections (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Violet Evergarden: Recollections (2021) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.