Tremors 3: Back to Perfection 2001

De voedselketen is net een nieuwe schakel geworden.

  • 5.7 599 stemmen
  • 104 min
  • Actie Komedie Horror Sciencefiction Thriller
Trailer afspelen

De derde Tremors film neemt ons terug naar een klein dorpje in Nevada waar de lokale president en avonturier Burt Grummer aankomen na hun reizen en het afslachten van carnivorische wormen genaamd 'Graboids' en hun nakomelingen de 'Shriekers'. In hun thuis dorp komen ze tegen; vervelende land bewerkers, een een actie zoekende kerel genaamd Jack Sawyer die zoekt naar rijkdom in dit potentiële toeristen dorpje, en uiteindelijk krijgen ze onverwachts te maken met een derde evolutie van de graboids wat garant staat voor weer een spannende strijd tegen Burt en Jack in het door woestijn omgeven dorp.


Stream Tremors 3: Back to Perfection (2001) online in België

Wil je Tremors 3: Back to Perfection (2001) kijken? Is de film Tremors 3: Back to Perfection met Michael Gross te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Tremors 3: Back to Perfection kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Tremors 3: Back to Perfection te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Tremors 3: Back to Perfection (2001) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Tremors 3: Back to Perfection (2001)
Huur Tremors 3: Back to Perfection (2001)
Download ondertiteling voor deze film Tremors 3: Back to Perfection (2001)
Tremors 3: Back to Perfection (2001) Downloaden
tremors 3 Downloaden
Tremors 3 - Back to Perfection Downloaden
tremors_3 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 2 oktober 2001
  • Speelduur 104 minuten
  • Genres Actie, Komedie, Horror, Sciencefiction & Thriller
  • Productie budget $6,000,000
  • Productiebedrijven Stampede Entertainment & Universal Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Small town, Survival, Creature, Evolution, Graboids, Shriekers, Tourist attraction, Toy car, Real estate agent, Giant worm, Flaming arrow, Teamwork & Explosions.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Tremors 3: Back to Perfection (2001) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Tremors 3: Back to Perfection (2001) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Tremors 3: Back to Perfection (2001) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Tremors 3: Back to Perfection (2001) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Tremors 3: Back to Perfection (2001) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Tremors 3: Back to Perfection (2001) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Tremors 3: Back to Perfection (2001) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Tremors 3: Back to Perfection (2001) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Tremors 3: Back to Perfection (2001) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Tremors 3: Back to Perfection (2001) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Tremors 3: Back to Perfection (2001) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Tremors 3: Back to Perfection (2001) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Tremors 3: Back to Perfection (2001) met Michael Gross kopen of huren op Apple TV in België.