La memoria infinita 2023

  • 8.2 56 stemmen
  • 84 min
  • Documentaire
Trailer afspelen

The Eternal Memory nodigt ons uit in het leven van gevierde Chileense journalist Augusto Góngora en zijn vrouw, actrice en Chileense Minister van Cultuur, Paulina Urrutia. Góngora werd bekend als vooraanstaand cultureel commentator en archivaris in Chili, die jarenlang streed om de herinneringen aan de dictatuur van August Pinochet levend te houden. Nadat hij in 2014 met de ziekte van Alzheimer werd gediagnostiseerd, wordt het de taak van zijn vrouw Paulina om het geheugen van haar man levend te houden. Met genegenheid leidt ze haar echtgenoot door zowel de goede als de moeilijke momenten van zijn dagelijks bestaan, terwijl de ziekte langzaam maar zeker hun leven begint aan te tasten.


Stream La memoria infinita (2023) online in België

Wil je La memoria infinita (2023) kijken? Is de film La memoria infinita met Paulina Urrutia te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je La memoria infinita kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film La memoria infinita te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. La memoria infinita (2023) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop La memoria infinita (2023)
Huur La memoria infinita (2023)
Download ondertiteling voor deze film La memoria infinita (2023)
La Memoria infinita (2023) 1080p NF WEBDL LAT - ZeiZ Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 11 augustus 2023
  • Speelduur 84 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Micromundo, Fabula, Chicken & Egg Pictures, InMaat Productions & The deNovo Initiative
  • Productielanden Chile & United States of America
  • Trefwoorden Resistance, Journalism, Alzheimer's disease, Love & Collective memory.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

La memoria infinita (2023) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. La memoria infinita (2023) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film La memoria infinita (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film La memoria infinita (2023) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film La memoria infinita (2023) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je La memoria infinita (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film La memoria infinita (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film La memoria infinita (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

La memoria infinita (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

La memoria infinita (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

La memoria infinita (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

La memoria infinita (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film La memoria infinita (2023) met Paulina Urrutia kopen of huren op Apple TV in België.