Un président, l'Europe et la guerre (2022) poster

Een president, Europa en oorlog 2022

Originele titel: Un président, l'Europe et la guerre

  • 9.5 2 stemmen
  • 114 min
  • Documentaire

Begin 2022 neemt Frankrijk het voorzitterschap van de EU over van Slovenië. President Macron wil de economische problemen in Europa aanpakken, maar de spanningen tussen Rusland en Oekraïne lopen op. Macron probeert om escalatie te voorkomen, maar desondanks valt Rusland het land binnen. Regisseur Guy Lagache heeft een ongekende toegang tot Macron. Hij reist mee naar Kiev, Brussel en Moskou en filmt gesprekken van Macron met wereldleiders, waaronder een belangrijk telefoontje met Vladimir Poetin. Na het uitbreken van de oorlog zien we hoe Macron zijn werk voortzet en voor elkaar krijgt dat de EU Oekraïne militair en financieel te hulp komt.


Stream Een president, Europa en oorlog (2022) online in België

Wil je Een president, Europa en oorlog (2022) kijken? Is de film Een president, Europa en oorlog met Emmanuel Macron te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Een president, Europa en oorlog kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 10 oktober 2022
  • Speelduur 114 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven France Télévisions, Elephant Production & Breath Film
  • Productielanden France
  • Trefwoorden France, European union, Ukraine, Documentary, French politics & Documentary film.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Een president, Europa en oorlog (2022) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Een president, Europa en oorlog (2022) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Een president, Europa en oorlog (2022) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Een president, Europa en oorlog (2022) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Een president, Europa en oorlog (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Een president, Europa en oorlog (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Een president, Europa en oorlog (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Een president, Europa en oorlog (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Een president, Europa en oorlog (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Een president, Europa en oorlog (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Een president, Europa en oorlog (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Een president, Europa en oorlog (2022) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.