Un métier sérieux 2023

  • 6.3 161 stemmen
  • 101 min
  • Komedie Drama
Trailer afspelen

Het is een nieuw schooljaar op de middelbare school en Pierre, Meriem, Fouad, Sophie, Sandrine, Alix en Sofiane vormen een toegewijde en hechte groep leraren. Ze krijgen gezelschap van Benjamin, een jonge vervangende leraar die geld nodig heeft om zijn studie te betalen. Zonder enige vooropleiding of ervaring komt hij erachter dat het een zware baan is. Al snel komt hij terecht in een lastige situatie met één van zijn leerlingen. Gelukkig laten zijn behulpzame en toegewijde collega’s hem niet in de kou staan en ontdekt hij dat de passie voor lesgeven nog bestaat.


Stream Un métier sérieux (2023) online in België

Wil je Un métier sérieux (2023) kijken? Is de film Un métier sérieux met Vincent Lacoste te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Un métier sérieux kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Un métier sérieux (2023) streamen op Be TV Go. Het is mogelijk om de film Un métier sérieux te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Un métier sérieux (2023) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Un métier sérieux (2023) gratis
Download ondertiteling voor deze film Un métier sérieux (2023)
Un.metier.serieux.2023.FRENCH.1080p.WEB.H264-FW Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 13 september 2023
  • Speelduur 101 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Productie budget $8,200,000
  • Opbrengst $3,452,861
  • Productiebedrijven 31 Juin Films, Les Films du Parc, France 2 Cinéma, Le Pacte, Région Normandie, Les Films De Benjamin, Canal+, Ciné+, France Télévisions, Palatine Étoile 20, Indéfilms 10, Cinémage 17, Cofimage 33, CNC, Normandie Images, Cinécap 5, La Banque Postale Image 16, ARTE/Cofinova 18 & Cinéventure 8
  • Productielanden France

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Un métier sérieux (2023) met Vincent Lacoste is te streamen op Be TV Go. Un métier sérieux (2023) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Un métier sérieux (2023) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Un métier sérieux (2023) streamen op Be TV Go in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Un métier sérieux (2023) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Un métier sérieux (2023) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Un métier sérieux (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Un métier sérieux (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Un métier sérieux (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Un métier sérieux (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Un métier sérieux (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Un métier sérieux (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Un métier sérieux (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Un métier sérieux (2023) met Vincent Lacoste kopen of huren op Apple TV in België.