Scream VI 2023

New York. Nieuwe regels.

 • 7.0 2394 stemmen
 • 123 min
 • Horror Misdaad Thriller
Trailer afspelen

Sam heeft samen met haar drie vrienden, Tara, Mindy en Chad, de aanvallen van Ghostface weten te overleven. Ze besluiten dan ook Woodsboro te verlaten om een geheel, nieuwe start te maken. Echter aangekomen in New York City blijkt Ghostface weer op te duiken.


Stream Scream VI (2023) online in België

Wil je Scream VI (2023) kijken? Is de film Scream VI met Melissa Barrera te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Scream VI kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Scream VI (2023) streamen op Be TV Go. Het is mogelijk om de film Scream VI te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Scream VI (2023) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV om online te kijken.

Stream Scream VI (2023) gratis

Download Scream VI (2023) Nederlandstalige ondertiteling
Scream.VI.2023.REPACK.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.H.264-FLUX Downloaden
Scream.VI.2023.1080p.BluRay.x264-KNiVES Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 8 maart 2023
 • Speelduur 123 minuten
 • Genres Horror, Misdaad & Thriller
 • Productie budget $35,000,000
 • Opbrengst $169,000,000
 • Productiebedrijven Radio Silence, Project X Entertainment, Spyglass Media Group & Paramount Pictures
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Mask, New york city, Trauma, Halloween, College, Fake identity, Sequel, Conspiracy theory, Revenge, Public murder, Murder, Social commentary, Serial killer, Police corruption, Slasher, Whodunit, Multiple stabbings, Brutality, Killing spree, Self-referential, Crime spree, Aftercreditsstinger, Movie fan, Copycat killer, Generation z & Fbi agent.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Scream VI (2023) met Melissa Barrera is te streamen op Be TV Go. Scream VI (2023) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Scream VI (2023) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV.

Momenteel kun je Scream VI (2023) streamen op Be TV Go in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Scream VI (2023) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Scream VI (2023) huren op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Scream VI (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Scream VI (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Scream VI (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Scream VI (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Scream VI (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Scream VI (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Scream VI (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Scream VI (2023) met Melissa Barrera kopen of huren op Apple TV in België.