Eraser: Reborn 2022

  • 6.4 114 stemmen
  • 102 min
  • Actie Misdaad Thriller
Trailer afspelen

Mason Pollard is gespecialiseerd in het wissen van mensen - hij zet de dood van belangrijke getuigen in scène. Voor hem is het een normale dag wanneer hij wordt toegewezen aan Rina Kimura, de vrouw van een misdaadbaas die besloten heeft om cruciaal bewijsmateriaal in te dienen. Ze vluchten naar Kaapstad in Zuid-Afrika met een team van meedogenloze huurmoordenaars op hun spoor. Als Pollard erachter komt dat hij door zijn eigen mensen erin geluisd is, besluit hij terug te vechten. Bedrogen en vol adrenaline moet Pollard op zijn best zijn, anders zal hij degene zijn die voorgoed gewist wordt.


Stream Eraser: Reborn (2022) online in België

Wil je Eraser: Reborn (2022) kijken? Is de film Eraser: Reborn met Dominic Sherwood te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Eraser: Reborn kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Eraser: Reborn te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Eraser: Reborn (2022) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film Eraser: Reborn (2022)
Eraser.Reborn.2022.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264-EVO Downloaden
Eraser.Reborn.2022.1080p.WEBRip.1400MB.DD2.0.x264-GalaxyRG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 31 maart 2022
  • Speelduur 102 minuten
  • Genres Actie, Misdaad & Thriller
  • Productiebedrijven Warner Bros. Home Entertainment Group & Roserock Films
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Witness protection & U.s. marshal.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Eraser: Reborn (2022) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Eraser: Reborn (2022) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

De film Eraser: Reborn (2022) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Eraser: Reborn (2022) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Eraser: Reborn (2022) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Eraser: Reborn (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Eraser: Reborn (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Eraser: Reborn (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Eraser: Reborn (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Eraser: Reborn (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Eraser: Reborn (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Eraser: Reborn (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Eraser: Reborn (2022) met Dominic Sherwood kopen of huren op Apple TV in België.