Entre les murs 2008

  • 6.9 619 stemmen
  • 128 min
  • Drama
Trailer afspelen

François bereidt zich met zijn collega-leraren voor op een nieuw schooljaar op hun middelbare school, die gelegen is in een probleemwijk. Met zijn eigenzinnige en verfrissende manier van lesgeven weet François zijn leerlingen vaak te verrassen. Maar als enkele leerlingen hem op de proef gaan stellen, wordt hij gedwongen zijn manier van werken opnieuw te bezien.


Stream Entre les murs (2008) online in België

Wil je Entre les murs (2008) kijken? Is de film Entre les murs met François Bégaudeau te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Entre les murs kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Entre les murs (2008) streamen op CineMember. Het is mogelijk om de film Entre les murs te kopen op Sooner. Entre les murs (2008) is te huur op Sooner om online te kijken.

Stream Entre les murs (2008) gratis
Koop Entre les murs (2008)
Huur Entre les murs (2008)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 24 september 2008
  • Speelduur 128 minuten
  • Genres Drama
  • Opbrengst $28,814,580
  • Productiebedrijven Haut et Court, France 2 Cinéma, Canal+, CinéCinéma, France 2, Cofinova 4, Soficinéma 3 & La Région Île-de-France
  • Productielanden France
  • Trefwoorden Immigrant, Class society, Paris, france, Literature, Boredom, Socially deprived family, Illegal immigration, Violence in schools, Education, Multiculturalism, Republicanism, Teacher, School, High school teacher, School life, Teachers and students, French teacher & Teenager.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Entre les murs (2008) met François Bégaudeau is te streamen op CineMember. Entre les murs (2008) is te koop op Sooner. Entre les murs (2008) kan je in België huren op Sooner.

Momenteel kun je Entre les murs (2008) streamen op CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Entre les murs (2008) is te koop op streamingdienst Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Entre les murs (2008) huren op Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Entre les murs (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Entre les murs (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Entre les murs (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Entre les murs (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Entre les murs (2008) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Entre les murs (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Entre les murs (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Entre les murs (2008) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.