W. Eugene Smith: Photography Made Difficult (1989) poster

W. Eugene Smith: Photography Made Difficult 1989

  • 89 min
  • Documentaire

De oorlog in de Stille Zuidzee, een plattelandsdokter in Colorado, slachtoffers van industriële vervuiling in een Japans dorp – ze werden allemaal vastgelegd op onvergetelijke foto’s door de legendarische W. Eugene Smith. Dit programma toont meer dan 600 prachtige foto's van Smith en bevat een dramatische recreatie waarin acteur Peter Riegert (Crossing Delancey, Local Hero) de kunstenaar portretteert met behulp van dialogen uit Smiths dagboeken en brieven. Door het programma heen zijn archiefbeelden en interviews met familie en vrienden verweven van deze briljante, gecompliceerde man, wiens werk zich ontwikkelde vanuit twee thema's: gemeenschappelijke menselijkheid en sociale verantwoordelijkheid.


Stream W. Eugene Smith: Photography Made Difficult (1989) online in België

Wil je W. Eugene Smith: Photography Made Difficult (1989) kijken? Is de film W. Eugene Smith: Photography Made Difficult met Peter Riegert te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je W. Eugene Smith: Photography Made Difficult kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 25 september 1989
  • Speelduur 89 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven American Masters Pictures, Image Entertainment, RM Associates & Educational Broadcasting Corporation
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Japan, World war ii, Photojournalism & Life magazine.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film W. Eugene Smith: Photography Made Difficult (1989) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film W. Eugene Smith: Photography Made Difficult (1989) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film W. Eugene Smith: Photography Made Difficult (1989) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film W. Eugene Smith: Photography Made Difficult (1989) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je W. Eugene Smith: Photography Made Difficult (1989) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film W. Eugene Smith: Photography Made Difficult (1989) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film W. Eugene Smith: Photography Made Difficult (1989) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

W. Eugene Smith: Photography Made Difficult (1989) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

W. Eugene Smith: Photography Made Difficult (1989) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

W. Eugene Smith: Photography Made Difficult (1989) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

W. Eugene Smith: Photography Made Difficult (1989) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. W. Eugene Smith: Photography Made Difficult (1989) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.