Elena (2021) poster

Elena 2021

  • 32 min
  • Documentaire

In 1937 werden tienduizenden Haïtianen en Dominicanen van Haïtiaanse afkomst uitgeroeid door het Dominicaanse leger, op basis van anti-zwart racisme. Snel vooruit naar 2013, ontnam het Hooggerechtshof van de Dominicaanse Republiek het staatsburgerschap van iedereen met Haïtiaanse ouders, met terugwerkende kracht tot 1929, waardoor meer dan 200.000 mensen staatloos werden. Elena, de jonge hoofdpersoon van de film, en haar familie dreigen hun legale verblijfplaats in de Dominicaanse Republiek te verliezen als ze er niet in slagen hun documenten op tijd te bemachtigen. Terwijl ze moet onderhandelen over een berg ondoorzichtige bureaucratische processen en een racistische, vijandige samenleving om zich heen, wordt Elena het gezicht van de strijd om in een land te blijven dat is gebouwd op de arbeid van haar vader en voorouders.


Stream Elena (2021) online in België

Wil je Elena (2021) kijken? Is de film Elena te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Elena kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 4 juni 2021
  • Speelduur 32 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven In The Cut Films, Hispaniola Productions & Rada Studio
  • Productielanden Dominican Republic & United States of America
  • Trefwoorden Social documentary.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Elena (2021) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Elena (2021) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Elena (2021) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Elena (2021) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Elena (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Elena (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Elena (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Elena (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Elena (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Elena (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Elena (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Elena (2021) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.