Le Comte de Monte-Cristo (1954) poster

Le Comte de Monte-Cristo 1954

  • 6.9 56 stemmen
  • 183 min
  • Avontuur Drama Romantiek

Edmond Dantes wordt vals beschuldigd door degenen die jaloers zijn op zijn geluk, en wordt veroordeeld tot de rest van zijn leven in de beruchte eilandgevangenis, Chateau d'If. Terwijl hij gevangen zit, ontmoet hij Abbe Faria, een medegevangene van wie iedereen denkt dat hij gek is. De abt vertelt Edmond over een fantastische schat, verborgen op een klein eiland, waarvan alleen hij de locatie kent. Na vele jaren in de gevangenis sterft de oude abbé en ontsnapt Edmond vermomd als lijk. Nu hij vrij is, moet Edmond de schat vinden waarover de abt hem vertelde, zodat hij de nieuw gevonden rijkdom kan gebruiken om wraak te nemen op degenen die hem onrecht hebben aangedaan...


Stream Le Comte de Monte-Cristo (1954) online in België

Wil je Le Comte de Monte-Cristo (1954) kijken? Is de film Le Comte de Monte-Cristo met Jean Marais te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Le Comte de Monte-Cristo kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 14 januari 1954
  • Speelduur 183 minuten
  • Genres Avontuur, Drama & Romantiek
  • Productiebedrijven La Société des Films Sirius, Les Productions Jacques Roitfeld & CineRoma
  • Productielanden France & Italy

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Le Comte de Monte-Cristo (1954) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Le Comte de Monte-Cristo (1954) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Le Comte de Monte-Cristo (1954) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Le Comte de Monte-Cristo (1954) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Le Comte de Monte-Cristo (1954) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Le Comte de Monte-Cristo (1954) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Le Comte de Monte-Cristo (1954) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Le Comte de Monte-Cristo (1954) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Le Comte de Monte-Cristo (1954) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Le Comte de Monte-Cristo (1954) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Le Comte de Monte-Cristo (1954) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Le Comte de Monte-Cristo (1954) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.