Desperately Seeking Susan 1985

  • 6.0 406 stemmen
  • 99 min
  • Drama Komedie Misdaad
Trailer afspelen

Roberta, de jonge gefrustreerde echtgenote van een verkoper van badkuipen, is helemaal gefascineerd door een oproepje in de krant. 'Wanhopig gezocht: Susan' luidt de tekst, en de afzender is een zekere Jim die een afspraak wil maken in het New Yorkse Battery Park. Roberta besluit naar de afgesproken plek te gaan en daar wordt ze prompt met Susan verwisseld. Zo ontmoet ze Dez, de vriend van Jim, die zeer van haar gecharmeerd is. Maar hij is niet de enige die achter haar aanzit. Er is namelijk ook nog een moordenaar die jacht maakt op een paar oorringen die in het bezit zijn van Susan...


Stream Desperately Seeking Susan (1985) online in België

Wil je Desperately Seeking Susan (1985) kijken? Is de film Desperately Seeking Susan met Rosanna Arquette te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Desperately Seeking Susan kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Desperately Seeking Susan (1985) streamen op MGM Amazon Channel. Het is mogelijk om de film Desperately Seeking Susan te kopen op Amazon Video. Desperately Seeking Susan (1985) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Stream Desperately Seeking Susan (1985) gratis
Koop Desperately Seeking Susan (1985)
Huur Desperately Seeking Susan (1985)
Download ondertiteling voor deze film Desperately Seeking Susan (1985)
Desperately Seeking Susan Downloaden
Desperately.Seeking.Susan.1985.1080p.BluRay.x264.YIFY.mp4 Downloaden
Desperately Seeking Susan 1985 BDRip 1080p Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 29 maart 1985
  • Speelduur 99 minuten
  • Genres Drama, Komedie & Misdaad
  • Productie budget $5,000,000
  • Opbrengst $27,400,000
  • Productiebedrijven Orion Pictures & Sanford/Pillsbury Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Amnesia, Lonely hearts ad & Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Desperately Seeking Susan (1985) met Rosanna Arquette is te streamen op MGM Amazon Channel. Desperately Seeking Susan (1985) is te koop op Amazon Video. Desperately Seeking Susan (1985) kan je in België huren op Amazon Video.

Momenteel kun je Desperately Seeking Susan (1985) streamen op MGM Amazon Channel in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Desperately Seeking Susan (1985) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Desperately Seeking Susan (1985) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Desperately Seeking Susan (1985) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Desperately Seeking Susan (1985) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Desperately Seeking Susan (1985) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Desperately Seeking Susan (1985) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Desperately Seeking Susan (1985) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Desperately Seeking Susan (1985) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Desperately Seeking Susan (1985) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Desperately Seeking Susan (1985) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.