Mauna Kea: Temple Under Siege (2005) poster

Mauna Kea: Temple Under Siege 2005

  • 57 min
  • Documentaire

Hoewel de bergvulkaan Mauna Kea zo'n 4000 jaar geleden voor het laatst uitbarstte, is hij nog steeds heet en het middelpunt van een brandende controverse over de vraag of de top moet worden gebruikt voor astronomische observatoria of bewaard moet blijven als een cultureel landschap dat heilig is voor het Hawaiiaanse volk. Vijf jaar lang legde het documentaireproductieteam Nā Maka o ka 'Āina ('de ogen van het land') op video de seizoensstemmingen vast van de unieke 4.000 meter hoge top van Mauna Kea, de rijk gevarieerde ecosystemen die zich uitstrekken van zeeniveau tot de alpiene zone, de legendes en verhalen die de geologische en culturele geschiedenis van de berg onthullen, en de politieke turbulentie rond de pogingen om de belangrijkste tempel op de eilanden te beschermen: de berg zelf.


Stream Mauna Kea: Temple Under Siege (2005) online in België

Wil je Mauna Kea: Temple Under Siege (2005) kijken? Is de film Mauna Kea: Temple Under Siege met Puhipau te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Mauna Kea: Temple Under Siege kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 31 december 2005
  • Speelduur 57 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Nā Maka o ka ‘Āina
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Telescope, Indigenous, Hawaii, Mountain, Pacific island, Colonisation, Sacred ground, Cosmology, Astronomy, Observatory, Environmental conservation, Real estate development, Woman director, Wildlife conservation, Colonization, Native hawaiian & Pacific islanders.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Mauna Kea: Temple Under Siege (2005) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Mauna Kea: Temple Under Siege (2005) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Mauna Kea: Temple Under Siege (2005) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Mauna Kea: Temple Under Siege (2005) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Mauna Kea: Temple Under Siege (2005) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Mauna Kea: Temple Under Siege (2005) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Mauna Kea: Temple Under Siege (2005) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Mauna Kea: Temple Under Siege (2005) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Mauna Kea: Temple Under Siege (2005) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Mauna Kea: Temple Under Siege (2005) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Mauna Kea: Temple Under Siege (2005) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Mauna Kea: Temple Under Siege (2005) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.