De Lorax en het Verdwenen Bos 2012

Originele titel: The Lorax

 • 6.4 3198 stemmen
 • 86 min
 • Animatie Familie
Trailer afspelen

Wanneer Ted er achter komt dat Audrey het allerliefste een echte levende boom wil zien, gaat hij op zoek. Zijn oma weet hem te vertellen dat "The Once-ler" het geheim achter de verdwijning van de bomen en de "Lorax" kent. Ted moet zich buiten zijn veilige stad wagen om het mysterie te ontrafelen en zo het hart van zijn droommeisje te winnen. Mr. O'Hare, een harteloze ondernemer die zijn geld verdient met de verkoop van schone lucht, wil koste wat kost een stokje steken voor de terugkeer van levende bomen.


Stream De Lorax en het Verdwenen Bos (2012) online in België

Wil je De Lorax en het Verdwenen Bos (2012) kijken? Is de film De Lorax en het Verdwenen Bos met Danny DeVito te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je De Lorax en het Verdwenen Bos kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je De Lorax en het Verdwenen Bos (2012) streamen op Netflix & Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film De Lorax en het Verdwenen Bos te kopen op Apple TV & Amazon Video. De Lorax en het Verdwenen Bos (2012) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream De Lorax en het Verdwenen Bos (2012) gratis
Koop De Lorax en het Verdwenen Bos (2012)
Huur De Lorax en het Verdwenen Bos (2012)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Donderdag 1 maart 2012
 • Speelduur 86 minuten
 • Genres Animatie & Familie
 • Productie budget $70,000,000
 • Opbrengst $348,840,316
 • Productiebedrijven Universal Pictures, Illumination & Comcast
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Tree, Aftermath, Family business , Tragic villain, Money, Consumerism, Air, Based on children's book, Animal killing, Walled city, Reforestation, Tree cutting, Mad family, Clothes factory, Meme, Simpler life, Social, Abused child, Singing animals, Fish trio, Biggering & Unless.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film De Lorax en het Verdwenen Bos (2012) met Danny DeVito is te streamen op Netflix & Amazon Prime Video. De Lorax en het Verdwenen Bos (2012) is te koop op Apple TV & Amazon Video. De Lorax en het Verdwenen Bos (2012) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

Momenteel kun je De Lorax en het Verdwenen Bos (2012) streamen op Netflix & Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film De Lorax en het Verdwenen Bos (2012) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film De Lorax en het Verdwenen Bos (2012) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je De Lorax en het Verdwenen Bos (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film De Lorax en het Verdwenen Bos (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film De Lorax en het Verdwenen Bos (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, De Lorax en het Verdwenen Bos (2012) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je De Lorax en het Verdwenen Bos (2012) onbeperkt gratis kijken.

De Lorax en het Verdwenen Bos (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, De Lorax en het Verdwenen Bos (2012) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je De Lorax en het Verdwenen Bos (2012) onbeperkt gratis kijken.

De Lorax en het Verdwenen Bos (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film De Lorax en het Verdwenen Bos (2012) met Danny DeVito kopen of huren op Apple TV in België.