David Attenborough: Een Leven op Onze Planeet 2020

Originele titel: David Attenborough: A Life on Our Planet

  • 8.4 330 stemmen
  • 83 min
  • Documentaire Drama
Trailer afspelen

Hij kent onze natuurlijke wereld als geen ander, en er is nog nooit een dringender moment geweest om zijn verhaal en visie voor onze toekomst te horen.


Stream David Attenborough: Een Leven op Onze Planeet (2020) online in België

Wil je David Attenborough: Een Leven op Onze Planeet (2020) kijken? Is de film David Attenborough: Een Leven op Onze Planeet met David Attenborough te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je David Attenborough: Een Leven op Onze Planeet kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je David Attenborough: Een Leven op Onze Planeet (2020) streamen op Netflix.

Stream David Attenborough: Een Leven op Onze Planeet (2020) gratis
Download ondertiteling voor deze film David Attenborough: A Life on Our Planet (2020)
David.Attenborough.A.Life.on.Our.Planet.2020.1080p.NF.WEB-DL.DDP5.1.H.264 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 28 september 2020
  • Speelduur 83 minuten
  • Genres Documentaire & Drama
  • Productiebedrijven Silverback Films, Altitude Film Entertainment & WWF-UK
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Climate change, Destruction of planet, Nature, Evolution, Biological disaster, Future vision, Climate observatory, Nature documentary, Semi-biographical, Save the planet, Planet earth, Future earth, Animal evolution, Climate breakdown, Vision of the future, Climate emergency, Biographical, Not too distant future & Climate crisis.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film David Attenborough: Een Leven op Onze Planeet (2020) met David Attenborough is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je David Attenborough: Een Leven op Onze Planeet (2020) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film David Attenborough: Een Leven op Onze Planeet (2020) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film David Attenborough: Een Leven op Onze Planeet (2020) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je David Attenborough: Een Leven op Onze Planeet (2020) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film David Attenborough: Een Leven op Onze Planeet (2020) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film David Attenborough: Een Leven op Onze Planeet (2020) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, David Attenborough: Een Leven op Onze Planeet (2020) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je David Attenborough: Een Leven op Onze Planeet (2020) onbeperkt gratis kijken.

David Attenborough: Een Leven op Onze Planeet (2020) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

David Attenborough: Een Leven op Onze Planeet (2020) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

David Attenborough: Een Leven op Onze Planeet (2020) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. David Attenborough: Een Leven op Onze Planeet (2020) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.