El cazador 2020

  • 6 46 stemmen
  • 101 min
  • Drama
Trailer afspelen

Als zijn ouders een maand in Europa zijn en hij het huis voor zichzelf heeft, neemt Ezéquiel het ervan. Hij neemt klasgenoten mee naar huis, om er keer op keer achter te komen dat ze niet op jongens vallen.Maar op een dag is het wel raak; in het skatepark ontmoet hij de stoere Mono. Die neemt hem mee naar het huis van zijn vriend Chino. Maar de ontmoeting met Mono brengt veel meer met zich mee dan de connectie, intimiteit en seks waar Ezéquiel naar op zoek is. Hij belandt in een ijzingwekkende situatie die hem misschien nog wel eenzamer maakt dan dat hij was.


Stream El cazador (2020) online in België

Wil je El cazador (2020) kijken? Is de film El cazador met Juan Pablo Cestaro te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je El cazador kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je El cazador (2020) streamen op Dekkoo.

Stream El cazador (2020) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 28 mei 2020
  • Speelduur 101 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Sombracine Producciones & INCAA
  • Productielanden Argentina
  • Trefwoorden Male homosexuality, Skateboarder, Abuse, Sexual blackmail, Gay pornography, Closeted homosexual, Gay theme, Repressed gay & Deep web.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film El cazador (2020) met Juan Pablo Cestaro is te streamen op Dekkoo.

Momenteel kun je El cazador (2020) streamen op Dekkoo in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film El cazador (2020) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film El cazador (2020) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je El cazador (2020) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film El cazador (2020) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film El cazador (2020) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

El cazador (2020) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

El cazador (2020) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

El cazador (2020) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

El cazador (2020) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. El cazador (2020) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.