Unsettled: Seeking Refuge in America (2019) poster

Unsettled: Seeking Refuge in America 2019

  • 10 1 stemmen
  • 84 min
  • Documentaire

Het uitdagende proces dat LHBTQ-vluchtelingen moeten doorlopen om veiligheid en geborgenheid te vinden terwijl ze opnieuw beginnen in de VS, en portretteert vier mensen die naar San Francisco zijn gekomen om hun eigen leven te redden. In de loop van dit onvergetelijke groepsportret ervaren Subhi (uit Syrië), Junior (uit Congo) en Mari en Cheyenne (uit Angola) wegversperringen en triomfen terwijl ze nadenken over hun respectievelijke geschiedenissen en proberen een thuis voor zichzelf te creëren in een omgeving die niet altijd even gastvrij is. Eenmaal in San Francisco krijgen ze te maken met tegenslagen, maar ze behouden allebei de hoop op een betere toekomst: Mari en Cheyenne nemen een album op, Subhi begint een tournee waarin hij spreekt namens Syrische vluchtelingen en vindt liefde, terwijl Junior wordt geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van dakloosheid en genderongelijkheid. conformiteit.


Stream Unsettled: Seeking Refuge in America (2019) online in België

Wil je Unsettled: Seeking Refuge in America (2019) kijken? Is de film Unsettled: Seeking Refuge in America te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Unsettled: Seeking Refuge in America kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 17 april 2019
  • Speelduur 84 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Open Door Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden San francisco, california, Refugee, Lgbt & Syrian refugee.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Unsettled: Seeking Refuge in America (2019) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Unsettled: Seeking Refuge in America (2019) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Unsettled: Seeking Refuge in America (2019) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Unsettled: Seeking Refuge in America (2019) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Unsettled: Seeking Refuge in America (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Unsettled: Seeking Refuge in America (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Unsettled: Seeking Refuge in America (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Unsettled: Seeking Refuge in America (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Unsettled: Seeking Refuge in America (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Unsettled: Seeking Refuge in America (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Unsettled: Seeking Refuge in America (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Unsettled: Seeking Refuge in America (2019) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.