St. Pauli Nacht (1999) poster

St. Pauli Nacht 1999

  • 3.7 7 stemmen
  • 95 min
  • Drama

Robby is taxichauffeur in de wijk Hamburg en niets kan hem gemakkelijk van streek maken. Ook niet dat hij zijn vriendin Steffi verloor aan ex-gevangene Johnny. Als Johnny gebeld wordt dat hij de nacht niet zal overleven, gaat hij meteen naar de buurt om de zaak op te helderen. Tegelijkertijd komt de postbode Manfred erachter dat zijn vrouw hem bedriegt. Totaal dronken begint hij naakt door de buurt te rennen. Ook onderweg is de reclamevrouw Dorit, die tijdens een zakenlunch haar opdringerige klant Wolfgang moet wegwerken en vervolgens haar hart verliest aan een eenzame Friese fitnesstrainer. Dan is er het zakenkoppel Peter en Ulrike, die in Robby's taxi beseffen dat hun huwelijk voorbij is. En dan zijn er nog twee tieners die niets beters te doen hebben dan inbreken in auto's en sigarettenautomaten. Voor bijna iedereen zal deze nacht het keerpunt in hun leven zijn, voor de rest is er geen morgen.


Stream St. Pauli Nacht (1999) online in België

Wil je St. Pauli Nacht (1999) kijken? Is de film St. Pauli Nacht met Hannes Hellmann te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je St. Pauli Nacht kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 2 september 1999
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Hager Moss Film
  • Productielanden Germany
  • Trefwoorden St. pauli & Erotic movie.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film St. Pauli Nacht (1999) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film St. Pauli Nacht (1999) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film St. Pauli Nacht (1999) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film St. Pauli Nacht (1999) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je St. Pauli Nacht (1999) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film St. Pauli Nacht (1999) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film St. Pauli Nacht (1999) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

St. Pauli Nacht (1999) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

St. Pauli Nacht (1999) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

St. Pauli Nacht (1999) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

St. Pauli Nacht (1999) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. St. Pauli Nacht (1999) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.