Du levande 2007

  • 7.1 224 stemmen
  • 94 min
  • Drama Komedie Muziek
Trailer afspelen

Een dronken vrouw zit op een bank in een park en schreeuwt tegen een dikke en gedweeë man dat ze hem nooit meer wil zien. Maar wanneer ze hoort wat hij die avond gaat koken, zegt ze dat ze misschien toch wel even langs zal komen. Een tubaspeler klaagt tijdens een wilde vrijpartij met een soort vrouwelijke viking dat de bank 34 procent van zijn pensioenfonds heeft verkwanseld. Zelf is hij de nagel aan de doodskist van zijn vrouw en zijn onderburen. Een psychiater die 27 jaar lang kwaadaardige mensen heeft geholpen, vraagt zich af wat het nut daarvan is geweest. Een meisje droomt dat ze getrouwd is met de rockgitarist waar ze gek op is.


Stream Du levande (2007) online in België

Wil je Du levande (2007) kijken? Is de film Du levande met Håkan Angser te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Du levande kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film Du levande (2007)
Du Levande.avi (702 MB) Downloaden
You.The.Living.2007.1080p.BluRay.x265-RARBG Downloaden
Du.levande.2007.BDRip Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 21 september 2007
  • Speelduur 94 minuten
  • Genres Drama, Komedie & Muziek
  • Opbrengst $1,843,810
  • Productiebedrijven Det Danske Filminstitut, Eurimages Council of Europe, WDR/Arte, Studio 24, stylejam, Posthus Teatret, Svenska Filminstitutet, Canal+, ARTE France Cinéma, SVT, Nordisk Film & TV Fond & 4 1/2
  • Productielanden Sweden, Japan, Germany, France, Denmark & Norway
  • Trefwoorden New love, Airplane, Jazz, Pickpocket, Hairdresser, Balcony, Sweden, Beer, Musical, Man woman relationship, Partnership, Alienation, Little boy, Storm, Psychiatrist, Blue sky, School life & Anarchic comedy.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Du levande (2007) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Du levande (2007) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Du levande (2007) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Du levande (2007) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Du levande (2007) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Du levande (2007) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Du levande (2007) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Du levande (2007) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Du levande (2007) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Du levande (2007) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Du levande (2007) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Du levande (2007) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.