Persian Lessons 2020

  • 7.6 377 stemmen
  • 127 min
  • Oorlog Drama
Trailer afspelen

1942, bezet Europa. Gilles Cremieux, een Belg van joodse afkomst, doet zich ooit in een concentratiekamp voor als een Pers - voor hem is dit de enige kans om in leven te blijven. Deze leugen zorgt er inderdaad voor dat hij niet wordt neergeschoten, maar Gilles weet nog niet welke prijs hij zal moeten betalen voor deze redding. Duitse soldaten brengen Gilles naar Klaus Koch, een kok in een concentratiekamp die naar Iran wil vertrekken en daar een restaurant openen zodra de oorlog voorbij is. Koch is op zoek naar een echte Perziër die hem Farsi zal leren spreken. Zo begint het verhaal van Gilles Cremier en Klaus Koch - een Jood en een Duitser, een gevangene en een gevangenbewaarder, student en leraar.


Stream Persian Lessons (2020) online in België

Wil je Persian Lessons (2020) kijken? Is de film Persian Lessons met Nahuel Pérez Biscayart te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Persian Lessons kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Persian Lessons (2020) streamen op Telenet. Het is mogelijk om de film Persian Lessons te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Persian Lessons (2020) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Stream Persian Lessons (2020) gratis
Koop Persian Lessons (2020)
Huur Persian Lessons (2020)
Download ondertiteling voor deze film Persian Lessons (2020)
Persian.Lessons.2020.1080p.BluRay.DD5.1.x264-BdC Downloaden
Persischstunden.2020.German.DTS.1080p.BluRay.x264-HQX Downloaden
Persian.Lessons.2020.1080p.BluRay.REMUX.AVC.DTS-HD.MA.5.1-BdC Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 17 april 2020
  • Speelduur 127 minuten
  • Genres Oorlog & Drama
  • Opbrengst $3,825,668
  • Productiebedrijven Hype Film, LM Media, One Two Films & Belarusfilm
  • Productielanden Belarus, Germany & Russia
  • Trefwoorden Nazi, Concentration camp, World war ii, Concentration camp prisoner, German officer, Exhaustion, Fictional language & Jewish.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Persian Lessons (2020) met Nahuel Pérez Biscayart is te streamen op Telenet. Persian Lessons (2020) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Persian Lessons (2020) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

Momenteel kun je Persian Lessons (2020) streamen op Telenet in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Persian Lessons (2020) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Persian Lessons (2020) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Persian Lessons (2020) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Persian Lessons (2020) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Persian Lessons (2020) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Persian Lessons (2020) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Persian Lessons (2020) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Persian Lessons (2020) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Persian Lessons (2020) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Persian Lessons (2020) met Nahuel Pérez Biscayart kopen of huren op Apple TV in België.