Trancers 1984

  • 5.8 178 stemmen
  • 77 min
  • Sciencefiction Misdaad
Trailer afspelen

Het is het jaar 2247. Angel City, het vroegere Los Angeles, wordt geterroriseerd door een moordzuchtige sekte: de Trancers. Mannen en vrouwen die zich volledig aan de gewelddadige wil van hun leider Whistler onderwerpen. Er is maar één man die Whistler voorgoed kan uitschakelen: Jack Deth. De raadsleden van de stad geven Jack opdracht Whistler voorgoed uit te schakelen. Maar Whistler reist terug in de tijd met een sinister plan. In 1985 wil hij de voorouders van de raadsleden vermoorden. Jack Deth reist hem na. In het oude Los Angeles krijgt hij hulp van de mooie Lenna. Samen maken ze wanhopig jacht op de waanzinnige Whistler. Keer op keer aangevallen door zijn nieuwe volgelingen.


Stream Trancers (1984) online in België

Wil je Trancers (1984) kijken? Is de film Trancers met Tim Thomerson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Trancers kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 7 november 1984
  • Speelduur 77 minuten
  • Genres Sciencefiction & Misdaad
  • Productie budget $400,000
  • Productiebedrijven Empire Pictures, Lexyn Productions, Charles Band Productions, Altar Productions & Full Moon Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Rescue, Police, Fight, Detective, Santa claus, Hypnosis, Time travel, Zombie, Nemesis, Los angeles, california, Police detective & Christmas.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Trancers (1984) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Trancers (1984) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Trancers (1984) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Trancers (1984) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Trancers (1984) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Trancers (1984) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Trancers (1984) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Trancers (1984) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Trancers (1984) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Trancers (1984) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Trancers (1984) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Trancers (1984) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.