Samantha Hudson, una historia de fe, sexo y electro-queer (2018) poster

Samantha Hudson, una historia de fe, sexo y electro-queer 2018

  • 7.4 8 stemmen
  • 60 min
  • Documentaire

Hij was een icoon op de middelbare school en nu is hij een Instagram-icoon. Velen bewonderen hem, anderen haten hem, maar hij laat niemand onverschillig. Dat geldt ook voor deze indrukwekkende documentaire waarin veel seks, veel geloof en alle electroqueer ter wereld te zien is. Ik ben een flikker en ik hou van Jezus Christus. Zo begint het populairste nummer van de iconoclastische Samantha Hudson, koningin van generatie Z, vaandeldrager van een moderniteit die haar selfies al op Instagram plant. Ze houdt van grappige t-shirts, spinazie ravioli en liegen over haar seksleven. In deze documentaire van het Balearen talent Joan Porcel maken we kennis met haar rauw en natuurlijk. Een verhaal over geloof, seks en electroqueer.


Stream Samantha Hudson, una historia de fe, sexo y electro-queer (2018) online in België

Wil je Samantha Hudson, una historia de fe, sexo y electro-queer (2018) kijken? Is de film Samantha Hudson, una historia de fe, sexo y electro-queer met Samantha Hudson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Samantha Hudson, una historia de fe, sexo y electro-queer kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 28 juni 2018
  • Speelduur 60 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Filmin
  • Trefwoorden Lgbt.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Samantha Hudson, una historia de fe, sexo y electro-queer (2018) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Samantha Hudson, una historia de fe, sexo y electro-queer (2018) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Samantha Hudson, una historia de fe, sexo y electro-queer (2018) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Samantha Hudson, una historia de fe, sexo y electro-queer (2018) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Samantha Hudson, una historia de fe, sexo y electro-queer (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Samantha Hudson, una historia de fe, sexo y electro-queer (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Samantha Hudson, una historia de fe, sexo y electro-queer (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Samantha Hudson, una historia de fe, sexo y electro-queer (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Samantha Hudson, una historia de fe, sexo y electro-queer (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Samantha Hudson, una historia de fe, sexo y electro-queer (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Samantha Hudson, una historia de fe, sexo y electro-queer (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Samantha Hudson, una historia de fe, sexo y electro-queer (2018) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.