Sanctum 2011

  • 6 1001 stemmen
  • 108 min
  • Actie Thriller
Trailer afspelen

Een team van duikers is op expeditie naar de grootste, mooiste en minst toegankelijke grotten op aarde. Door een tropische storm worden ze gedwongen dieper de grotten in te gaan. De ervaren duiker Frank McGuire heeft de Esa-ala grotten in de Zuidelijke Pacific maandenlang onderzocht. Maar wanneer zijn onbekende vluchtweg geblokkeerd is door een vloedgolf wordt Frank's team inclusief zijn zeventienjarige zoon Josh en financier Carl Hurley gedwongen hun plan radicaal te wijzigen. Met slinkende voorraden moeten ze door een onderwater doolhof navigeren om een uitweg te vinden.


Stream Sanctum (2011) online in België

Wil je Sanctum (2011) kijken? Is de film Sanctum met Richard Roxburgh te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Sanctum kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Sanctum te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Sanctum (2011) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Sanctum (2011)
Huur Sanctum (2011)
Download ondertiteling voor deze film Sanctum (2011)
Sanctum.2011.R5.LINE.XViD-IMAGiNE Downloaden
SANCTUM.2011.BDRiP.AC3.XviD.AbSurdiTy Downloaden
Sanctum.2011.BRRip.720p.x264.Feel-Free Downloaden
Sanctum 2011 Ned DVD Downloaden
Sanctum.DVDRip.XviD-OEiRAS Downloaden
Sanctum.2011.1080p.BluRay.x265-RARBG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 3 februari 2011
  • Speelduur 108 minuten
  • Genres Actie & Thriller
  • Productie budget $30,000,000
  • Opbrengst $108,609,310
  • Productiebedrijven Universal Pictures, Relativity Media, Wayfare Entertainment, Great Wight Productions/ Osford Films, Sanctum Australia & Start Motion Pictures
  • Productielanden United States of America & Australia
  • Trefwoorden Expedition, Cave, Based on true story, Scuba diving, Papua new guinea, Hypothermia, Cave diving, Underwater cave & Father son relationship.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Sanctum (2011) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Sanctum (2011) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Sanctum (2011) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Sanctum (2011) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Sanctum (2011) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Sanctum (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Sanctum (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Sanctum (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Sanctum (2011) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Sanctum (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Sanctum (2011) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Sanctum (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Sanctum (2011) met Richard Roxburgh kopen of huren op Apple TV in België.