The Yellow Rolls-Royce 1964

  • 6 39 stemmen
  • 122 min
  • Drama Komedie Romantiek
Trailer afspelen

Lord Charles Frinton is een diplomaat, die een prachtige gele ‘Rolls Royce Phantom II’ gekocht heeft als een geschenk voor zijn vrouw Lady Eloise Frinton. Nadat Frintons paard de ‘Royal Gold Cup’ gewonnen heeft, wordt hij zeer boos, wanneer hij zijn vrouw met zijn ondergeschikte John Fane betrapt op de achterbank van de Rolls. In de jaren 30 wordt de Rolls gekocht door de Italiaanse gangster Maltese Paolo, die met de auto indruk wil maken op de jonge Mae Jenkins. Paolo neemt de Rolls mee op reis naar Italië en hij bekijkt samen met Mae alle historische bezienswaardigheden. Mae blijkt echter minder onder de indruk dan hij. Terwijl Paolo voor criminele zaken weer terug is in de Verenigde Staten, heeft Mae veel plezier op de achterbank van de Rolls met een straatfotograaf. De getrouwde attractieve Amerikaanse Gerda Millett koopt de Rolls in 1942. Na de aanval van Nazi-Duitsland op Joegoslavië helpt de dappere Gerda Davich door hem met de Rolls over de grens te smokkelen.


Stream The Yellow Rolls-Royce (1964) online in België

Wil je The Yellow Rolls-Royce (1964) kijken? Is de film The Yellow Rolls-Royce met Ingrid Bergman te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Yellow Rolls-Royce kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 31 december 1964
  • Speelduur 122 minuten
  • Genres Drama, Komedie & Romantiek
  • Productie budget $3,900,000
  • Productiebedrijven De Grunwald Productions, Metro-Goldwyn-Mayer British Studios & Metro-Goldwyn-Mayer
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Husband wife relationship, Yugoslavia, Gangster, Border crossing, Unfaithfulness, Extramarital affair, Socialite, Fiancé fiancée relationship & Nazi invasion.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Yellow Rolls-Royce (1964) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film The Yellow Rolls-Royce (1964) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Yellow Rolls-Royce (1964) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Yellow Rolls-Royce (1964) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Yellow Rolls-Royce (1964) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Yellow Rolls-Royce (1964) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Yellow Rolls-Royce (1964) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Yellow Rolls-Royce (1964) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Yellow Rolls-Royce (1964) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Yellow Rolls-Royce (1964) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Yellow Rolls-Royce (1964) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Yellow Rolls-Royce (1964) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.