Memorias del subdesarrollo 1968

  • 7.4 76 stemmen
  • 97 min
  • Drama
Trailer afspelen

Sergio, een rijke schrijver uit een goede familie, besluit in Cuba te blijven, ondanks dat zijn vrouw en vrienden naar Miami zijn gevlucht. Sergio kijkt terug: op de veranderingen in Cuba, van De Castro revolutie tot de Cubaanse raketten Crisis, het resultaat om te leven in een onderontwikkeld land en zijn relatie met zijn vriendinnen Elena en Hanna.


Stream Memorias del subdesarrollo (1968) online in België

Wil je Memorias del subdesarrollo (1968) kijken? Is de film Memorias del subdesarrollo met Sergio Corrieri te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Memorias del subdesarrollo kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Memorias del subdesarrollo te kopen op LaCinetek. Memorias del subdesarrollo (1968) is te huur op LaCinetek om online te kijken.

Koop Memorias del subdesarrollo (1968)
Huur Memorias del subdesarrollo (1968)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 19 augustus 1968
  • Speelduur 97 minuten
  • Genres Drama
  • Opbrengst $33,103
  • Productiebedrijven ICAIC & Cuban State Film
  • Productielanden Cuba
  • Trefwoorden Cuba.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Memorias del subdesarrollo (1968) is te koop op LaCinetek. Memorias del subdesarrollo (1968) kan je in België huren op LaCinetek.

De film Memorias del subdesarrollo (1968) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Memorias del subdesarrollo (1968) is te koop op streamingdienst LaCinetek. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Memorias del subdesarrollo (1968) huren op LaCinetek. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Memorias del subdesarrollo (1968) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Memorias del subdesarrollo (1968) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Memorias del subdesarrollo (1968) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Memorias del subdesarrollo (1968) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Memorias del subdesarrollo (1968) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Memorias del subdesarrollo (1968) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Memorias del subdesarrollo (1968) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Memorias del subdesarrollo (1968) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.