きょうのキラ君 (2017) poster

Kyô no Kira-kun 2017

Originele titel: きょうのキラ君

  • 7.6 74 stemmen
  • 109 min
  • Romantiek Drama

Ninon en Yuiji wonen bij elkaar in de buurt, zitten op school in dezelfde klas, maar hebben nog nooit met elkaar gesproken. Yuiji is een van de populaire jongens op school. Ninon daarentegen is een in zichzelf gekeerde eenzaat, die nog nooit een vriendje heeft gehad. Bij toeval heeft zij tijdens een gesprek van haar ouders opgevangen dat Yuiji vanwege een ernstige aandoening nog maar een jaar te leven heeft. Wanneer Ninon op een dag op school vernederd wordt door een klasgenoot, springt Yuiji voor haar in de bres. Niet veel later bekent Yuiji haar dat hij bang is om eenzaam en alleen dood te gaan. Ninon belooft hem tot aan het einde aan zijn zijde te blijven.


Stream Kyô no Kira-kun (2017) online in België

Wil je Kyô no Kira-kun (2017) kijken? Is de film Kyô no Kira-kun met Taishi Nakagawa te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Kyô no Kira-kun kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 25 februari 2017
  • Speelduur 109 minuten
  • Genres Romantiek & Drama
  • Productiebedrijven Kansai Television, Hakuhodo DY Music & Pictures, Pony Canyon, avex pictures, Kodansha & Media Mix Japan
  • Productielanden Japan

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Kyô no Kira-kun (2017) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Kyô no Kira-kun (2017) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Kyô no Kira-kun (2017) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Kyô no Kira-kun (2017) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Kyô no Kira-kun (2017) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Kyô no Kira-kun (2017) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Kyô no Kira-kun (2017) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Kyô no Kira-kun (2017) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Kyô no Kira-kun (2017) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Kyô no Kira-kun (2017) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Kyô no Kira-kun (2017) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Kyô no Kira-kun (2017) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.