Ironiya Sudby, ili S Legkim Parom! 1975

Originele titel: Ирония судьбы, или С легким паром!

  • 7.3 214 stemmen
  • 192 min
  • TV Film Komedie Romantiek
Trailer afspelen

Een groep oude vrienden heeft de traditie om elk jaar op oudejaarsavond naar het zwembad te gaan. Daarbij drinken ze stevig en Sasha en Zhenya raken stomdronken. Sasha moet de volgende dag naar Leningrad, maar doordat ze zo bezopen zijn gaat Zhenya in zijn plaats het vliegtuig in. Als Zhenya de volgende dag wakker wordt op het vliegveld, verkeert hij in de veronderstelling dat hij nog steeds in Moskou is en neemt een taxi naar huis. Door de typische Sovjet architectuur komen de straatnaam, het gebouw en zelfs het nummer van het appartement overeen. Per toeval past ook de sleutel. De verrassing is dan ook groot wanneer de bewoonster Nadya thuiskomt en een vreemde man in haar bed aantreft. Het wordt echter nog erger als ook haar verloofde hem daar vindt.


Stream Ironiya Sudby, ili S Legkim Parom! (1975) online in België

Wil je Ironiya Sudby, ili S Legkim Parom! (1975) kijken? Is de film Ironiya Sudby, ili S Legkim Parom! met Andrey Myagkov te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Ironiya Sudby, ili S Legkim Parom! kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 31 december 1975
  • Speelduur 192 minuten
  • Genres TV Film, Komedie & Romantiek
  • Productiebedrijven Mosfilm
  • Productielanden Soviet Union
  • Trefwoorden New year's eve, Friendship, Based on novel or book, Sauna, Romantic comedy, Romance, Drunk, Comic drunk, Love destiny & Classic movie.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Ironiya Sudby, ili S Legkim Parom! (1975) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Ironiya Sudby, ili S Legkim Parom! (1975) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Ironiya Sudby, ili S Legkim Parom! (1975) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Ironiya Sudby, ili S Legkim Parom! (1975) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Ironiya Sudby, ili S Legkim Parom! (1975) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Ironiya Sudby, ili S Legkim Parom! (1975) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Ironiya Sudby, ili S Legkim Parom! (1975) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ironiya Sudby, ili S Legkim Parom! (1975) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ironiya Sudby, ili S Legkim Parom! (1975) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ironiya Sudby, ili S Legkim Parom! (1975) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Ironiya Sudby, ili S Legkim Parom! (1975) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Ironiya Sudby, ili S Legkim Parom! (1975) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.