After the Storm 2016

Originele titel: 海よりもまだ深く

  • 7.2 312 stemmen
  • 117 min
  • Drama
Trailer afspelen

De ooit bekroonde auteur Ryota verspilt het geld dat hij verdient als privédetective aan gokken en kan nauwelijks zijn kinderalimentatie betalen. Na de dood van zijn vader lijken zijn bejaarde moeder en mooie ex-vrouw door te gaan met hun leven. Als hij opnieuw contact probeert te krijgen met zijn aanvankelijk wantrouwende familie, strijdt Ryota om de controle over zijn leven terug te krijgen en iets te betekenen in het leven van zijn zoon. Totdat hij op een stormachtige zomeravond de kans krijgt om de band werkelijk te versterken.


Stream After the Storm (2016) online in België

Wil je After the Storm (2016) kijken? Is de film After the Storm met Hiroshi Abe te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je After the Storm kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je After the Storm (2016) streamen op CineMember. Het is mogelijk om de film After the Storm te kopen op Apple TV. After the Storm (2016) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Stream After the Storm (2016) gratis
Koop After the Storm (2016)
Huur After the Storm (2016)
Download ondertiteling voor deze film 海よりもまだ深く (2016)
After.the.Storm.2016.JPN.BluRay.1080p.DD5.1.x264-CHD Downloaden
after.the.storm.2016.limited.1080p.bluray.x264-usury Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 21 mei 2016
  • Speelduur 117 minuten
  • Genres Drama
  • Opbrengst $272,132
  • Productiebedrijven Fuji Television Network, Bandai Visual, BUN-BUKU, AOI Pro. & GAGA Corporation
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Japan, Gambling, Family relationships, Slice of life, Writer, Storm, Divorce, Private detective & Grandmother.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film After the Storm (2016) met Hiroshi Abe is te streamen op CineMember. After the Storm (2016) is te koop op Apple TV. After the Storm (2016) kan je in België huren op Apple TV.

Momenteel kun je After the Storm (2016) streamen op CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film After the Storm (2016) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film After the Storm (2016) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je After the Storm (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film After the Storm (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film After the Storm (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

After the Storm (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

After the Storm (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

After the Storm (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

After the Storm (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film After the Storm (2016) met Hiroshi Abe kopen of huren op Apple TV in België.