Gourmet Detective (2015) poster

Gourmet Detective 2015

  • 6.8 50 stemmen
  • 84 min
  • TV Film Mysterie

De beroemde culinaire adviseur Henry Ross is een charmante insider in de voedingsindustrie in San Francisco. Wanneer verdachte sabotage eindigt in een schokkende moord in het vijfsterrenrestaurant van zijn vriend, wordt Henry op de zaak gezet met een eigenzinnige rechercheur en alleenstaande moeder, Maggie Price. Ondanks de protesten van Maggie, moeten ze samenwerken om de aanwijzingen te ontcijferen en alle culinaire topprofessionals van San Francisco te onderzoeken.


Stream Gourmet Detective (2015) online in België

Wil je Gourmet Detective (2015) kijken? Is de film Gourmet Detective met Dylan Neal te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Gourmet Detective kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Gourmet Detective (2015) streamen op Amazon Prime Video.

Stream Gourmet Detective (2015) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 16 mei 2015
  • Speelduur 84 minuten
  • Genres TV Film & Mysterie
  • Productiebedrijven Muse Entertainment
  • Trefwoorden Mother, Chess, Detective, Murder, Chef, Female killer & Chess match.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Gourmet Detective (2015) met Dylan Neal is te streamen op Amazon Prime Video.

Momenteel kun je Gourmet Detective (2015) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Gourmet Detective (2015) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Gourmet Detective (2015) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Gourmet Detective (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Gourmet Detective (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Gourmet Detective (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Gourmet Detective (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Gourmet Detective (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Gourmet Detective (2015) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Gourmet Detective (2015) onbeperkt gratis kijken.

Gourmet Detective (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Gourmet Detective (2015) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.