Trois souvenirs de ma jeunesse 2015

  • 6.6 166 stemmen
  • 123 min
  • Drama
Trailer afspelen

Paul Dédalus zal Tadzjikistan verlaten. Hij herinnert zich zijn jeugd in Roubaix, de vlagen van waanzin van zijn moeder, de band die hij had met zijn broer Ivan, een vroom maar gewelddadig kind. Toen hij zestien jaar was, was zijn vader een ontroostbare weduwnaar. Hijzelf reisde naar de Sovjet-Unie waar een clandestiene opdracht hem ertoe leidde dat hij zijn eigen identiteit aanbood aan een jonge Russische man. Hij herinnerde zich verder toen hij negentien was zijn zus Delphine, zijn neef Bob, avonden met Pénélope, Mehdi en Kovalki, de vriend die hem moest verraden. En ook zijn studies in Parijs, zijn ontmoeting met dokter Behanzin en zijn ontluikende roeping voor antropologie. Maar boven dat alles herinnert Paul zich Esther. Zij was het hart van zijn leven, een 'fanatiek hart'.


Stream Trois souvenirs de ma jeunesse (2015) online in België

Wil je Trois souvenirs de ma jeunesse (2015) kijken? Is de film Trois souvenirs de ma jeunesse met Quentin Dolmaire te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Trois souvenirs de ma jeunesse kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Trois souvenirs de ma jeunesse te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Trois souvenirs de ma jeunesse (2015) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Trois souvenirs de ma jeunesse (2015)
Huur Trois souvenirs de ma jeunesse (2015)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 20 mei 2015
  • Speelduur 123 minuten
  • Genres Drama
  • Opbrengst $269,144
  • Productiebedrijven Why Not Productions & France 2 Cinéma
  • Productielanden France

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

Trois souvenirs de ma jeunesse (2015) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Trois souvenirs de ma jeunesse (2015) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Trois souvenirs de ma jeunesse (2015) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Trois souvenirs de ma jeunesse (2015) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Trois souvenirs de ma jeunesse (2015) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Trois souvenirs de ma jeunesse (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Trois souvenirs de ma jeunesse (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Trois souvenirs de ma jeunesse (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Trois souvenirs de ma jeunesse (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Trois souvenirs de ma jeunesse (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Trois souvenirs de ma jeunesse (2015) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Trois souvenirs de ma jeunesse (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Trois souvenirs de ma jeunesse (2015) met Quentin Dolmaire kopen of huren op Apple TV in België.