Truth or Consequences, N.M. 1997

  • 6.1 65 stemmen
  • 101 min
  • Actie Misdaad Drama
Trailer afspelen

Lembecke en zijn vriendin plegen samen met heethoofd Freeley en Weans een overval die niet zo lekker verloopt. Ferley schiet tijdens de voorval een undercover-agent neer en de 4 vluchten met een koffer vol drugs terwijl de hete adem van De Wet al in hun nekken blaast. Onderweg 'regelen' ze een andere vluchtauto, gijzelen de daar bijbehorende eigenaren en zetten koers naar Vegas waar ze de drugs willen verkopen. Geen van hen is er van op de hoogte dat Weans een undercover-agent is, die de hele operatie een beetje te lang vindt duren en alles op alles zet om de gijzeling tot een goed einde te brengen...


Stream Truth or Consequences, N.M. (1997) online in België

Wil je Truth or Consequences, N.M. (1997) kijken? Is de film Truth or Consequences, N.M. met Vincent Gallo te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Truth or Consequences, N.M. kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Truth or Consequences, N.M. te kopen op Apple TV & Amazon Video. Truth or Consequences, N.M. (1997) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Truth or Consequences, N.M. (1997)
Huur Truth or Consequences, N.M. (1997)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 2 mei 1997
  • Speelduur 101 minuten
  • Genres Actie, Misdaad & Drama
  • Opbrengst $134,831
  • Productiebedrijven Triumph Films, Higgins-Messick-Wayne & Ink Slinger Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Prison, Robbery, Hostage, New mexico, Racism, Maniac, Drugs, Criminal & On the road.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Truth or Consequences, N.M. (1997) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Truth or Consequences, N.M. (1997) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Truth or Consequences, N.M. (1997) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Truth or Consequences, N.M. (1997) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Truth or Consequences, N.M. (1997) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Truth or Consequences, N.M. (1997) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Truth or Consequences, N.M. (1997) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Truth or Consequences, N.M. (1997) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Truth or Consequences, N.M. (1997) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Truth or Consequences, N.M. (1997) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Truth or Consequences, N.M. (1997) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Truth or Consequences, N.M. (1997) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Truth or Consequences, N.M. (1997) met Vincent Gallo kopen of huren op Apple TV in België.