The Bronze 2016

  • 6.0 355 stemmen
  • 108 min
  • Drama Komedie
Trailer afspelen

Hope Annabelle Greggory was een Amerikaanse heldin toen ze in 2004 een brozen medaille behaalde voor het vrouwelijke turnteam. Vandaag de dag leeft ze nog steeds in hetzelfde stadje, opgebrand en verbitterd. Immer levend in het verleden. Als een nieuwe, jonge turnster haar sterrenstatus dreigt te verbleken tracht ze dit niet over haar kant te laten gaan.


Stream The Bronze (2016) online in België

Wil je The Bronze (2016) kijken? Is de film The Bronze met Melissa Rauch te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Bronze kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Bronze te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Bronze (2016) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film The Bronze (2016)
The.Bronze.2015.BDRip.x264-GECKOS Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 22 januari 2016
  • Speelduur 108 minuten
  • Genres Drama & Komedie
  • Productie budget $3,500,000
  • Opbrengst $615,816
  • Productiebedrijven Duplass Brothers Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Small town, Gymnastics, Ohio, Gymnast, Olympic athlete & Local celebrity.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

The Bronze (2016) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Bronze (2016) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

De film The Bronze (2016) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Bronze (2016) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Bronze (2016) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Bronze (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Bronze (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Bronze (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Bronze (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Bronze (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Bronze (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Bronze (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Bronze (2016) met Melissa Rauch kopen of huren op Apple TV in België.