Chances Are 1989

  • 6.6 251 stemmen
  • 104 min
  • Fantasie Komedie Romantiek
Trailer afspelen

Chances Are is een verrukkelijke romantische komedie over meerdere levens. Corrine Jeffries (Cybill Shepherd) is een mooie jonge vrouw wiens perfecte leventje en gelukkige huwelijk in duigen valt als haar man Louie plotseling om het leven komt.Maar Louie krijgt een tweede kans als hij accepteert dat hij terugkomt op aarde als de pasgeboren Alex Finch (Robert Downey Jr.). Het toeval wil dat hij 23 jaar later de dochter van Corrine ontmoet en overspoeld wordt door herinneringen aan... Louie! Nu moet Alex Corrine ervan overtuigen dat hij haar man Louie is, zijn vriendin Miranda ervan overtuigen dat hij (Louie) haar vader is en als Alex verliefd op haar en zijn beste vriend, die eigenlijk verliefd is op Corrine.......... Snapt u het nog?


Stream Chances Are (1989) online in België

Wil je Chances Are (1989) kijken? Is de film Chances Are met Cybill Shepherd te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Chances Are kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Chances Are te kopen op Apple TV & Amazon Video. Chances Are (1989) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Chances Are (1989)
Huur Chances Are (1989)
Download ondertiteling voor deze film Chances Are (1989)
Chances Are Downloaden
Chances.Are.1989.1080p.BluRay.x264-HD4U Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 10 maart 1989
  • Speelduur 104 minuten
  • Genres Fantasie, Komedie & Romantiek
  • Productie budget $16,000,000
  • Opbrengst $16,300,000
  • Productiebedrijven TriStar Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Daughter, Paradise, Afterlife, Loss of loved one, Heaven & Resurrection.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Chances Are (1989) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Chances Are (1989) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Chances Are (1989) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Chances Are (1989) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Chances Are (1989) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Chances Are (1989) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Chances Are (1989) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Chances Are (1989) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Chances Are (1989) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Chances Are (1989) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Chances Are (1989) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Chances Are (1989) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Chances Are (1989) met Cybill Shepherd kopen of huren op Apple TV in België.