Nirvana: With the Lights Out 2004

  • 7.5 12 stemmen
  • 101 min
  • Muziek
Trailer afspelen

Hoogtepunt op de With The Lights Out DVD is een niet eerder uitgebrachte video van negen nummers, uitgevoerd in 1988 in het huis van bassist Krist Novoselic's moeder in Aberdeen, Washington; de zeldzame 'In Bloom' Sub Pop-muziekvideo en 10 nooit eerder vertoonde live-optredens. Opmerkelijk zijn onder meer de debuutversies van 'Pennyroyal Tea' en 'Smells Like Teen Spirit', beide uit begin 1991. Ook gaat een onwaarschijnlijke uitvoering van 'Seasons In The Sun' van Jacques Brel en Rod McKuen in première, opgenomen in een studio in Rio de Janeiro.


Stream Nirvana: With the Lights Out (2004) online in België

Wil je Nirvana: With the Lights Out (2004) kijken? Is de film Nirvana: With the Lights Out met Kurt Cobain te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Nirvana: With the Lights Out kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 23 november 2004
  • Speelduur 101 minuten
  • Genres Muziek
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Compilation.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Nirvana: With the Lights Out (2004) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Nirvana: With the Lights Out (2004) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Nirvana: With the Lights Out (2004) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Nirvana: With the Lights Out (2004) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Nirvana: With the Lights Out (2004) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Nirvana: With the Lights Out (2004) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Nirvana: With the Lights Out (2004) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Nirvana: With the Lights Out (2004) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Nirvana: With the Lights Out (2004) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Nirvana: With the Lights Out (2004) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Nirvana: With the Lights Out (2004) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Nirvana: With the Lights Out (2004) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.