Winnie the Pooh and a Day for Eeyore (1983) poster

Winnie De Poeh En Een Dag Voor Iejoor 1983

Originele titel: Winnie the Pooh and a Day for Eeyore

  • 6.5 43 stemmen
  • 25 min
  • Familie Animatie

Het is feest in het Honderd bunder Bos en jullie zijn uitgenodigd! Iejoor, de sombere ezel, voelt zich nog triester als iedereen zijn verjaardag vergeten te zijn. Poeh de Beer en de rest van de dieren van Janneman Robinson proberen op hun ontwapenende manier de boel nog te redden, maar dan wordt Teigetje een beetje lastig!


Stream Winnie De Poeh En Een Dag Voor Iejoor (1983) online in België

Wil je Winnie De Poeh En Een Dag Voor Iejoor (1983) kijken? Is de film Winnie De Poeh En Een Dag Voor Iejoor met Hal Smith te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Winnie De Poeh En Een Dag Voor Iejoor kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 11 maart 1983
  • Speelduur 25 minuten
  • Genres Familie & Animatie
  • Opbrengst $12,000,000
  • Productiebedrijven Walt Disney Productions & Rick Reinert Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Pig, Tiger, Celebration & Short film.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Winnie De Poeh En Een Dag Voor Iejoor (1983) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Winnie De Poeh En Een Dag Voor Iejoor (1983) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Winnie De Poeh En Een Dag Voor Iejoor (1983) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Winnie De Poeh En Een Dag Voor Iejoor (1983) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Winnie De Poeh En Een Dag Voor Iejoor (1983) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Winnie De Poeh En Een Dag Voor Iejoor (1983) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Winnie De Poeh En Een Dag Voor Iejoor (1983) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Winnie De Poeh En Een Dag Voor Iejoor (1983) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Winnie De Poeh En Een Dag Voor Iejoor (1983) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Winnie De Poeh En Een Dag Voor Iejoor (1983) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Winnie De Poeh En Een Dag Voor Iejoor (1983) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Winnie De Poeh En Een Dag Voor Iejoor (1983) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.