Stop Making Sense 1984

  • 8.3 250 stemmen
  • 88 min
  • Documentaire Muziek
Trailer afspelen

Film over het concert van de Talking Heads. David Byrne loopt op het toneel en doet een solo 'Psycho Killer.' Jerry Harrison, Tina Weymouth en Chris Frantz vallen hem bij met twee andere songs. Het technische team is druk bezig alles op te zetten. Dan 3 andere muzikanten en twee backup zangers vullen de band aan. Iedereen zingt, speelt, danst en rent. Er wordt van instrumenten en kleding veranderd. Byrne komt op in zijn beste kostuum. De achtergrond is vaak zwart, maar soms worden er woorden, foto's en kindertekeningen vertoond. De band gaat voor 18 songs, De tekst is duidelijk, 'the house rocks'. In deze concert film, praten de 'Talking Heads' nauwelijks, 'don't stop, and always make sense'.


Stream Stop Making Sense (1984) online in België

Wil je Stop Making Sense (1984) kijken? Is de film Stop Making Sense met David Byrne te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Stop Making Sense kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Stop Making Sense te kopen op Amazon Video. Stop Making Sense (1984) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Koop Stop Making Sense (1984)
Huur Stop Making Sense (1984)
Download ondertiteling voor deze film Stop Making Sense (1984)
Talking.Heads.Stop.Making.Sense.1984.RESTORED.1080p.BluRay.x265-RARBG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 16 november 1984
  • Speelduur 88 minuten
  • Genres Documentaire & Muziek
  • Productie budget $1,200,000
  • Opbrengst $11,100,000
  • Productiebedrijven Talking Heads Films & Arnold Stiefel Company
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Concert, Concert film, New wave & Energetic.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Stop Making Sense (1984) is te koop op Amazon Video. Stop Making Sense (1984) kan je in België huren op Amazon Video.

De film Stop Making Sense (1984) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Stop Making Sense (1984) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Stop Making Sense (1984) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Stop Making Sense (1984) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Stop Making Sense (1984) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Stop Making Sense (1984) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Stop Making Sense (1984) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Stop Making Sense (1984) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Stop Making Sense (1984) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Stop Making Sense (1984) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Stop Making Sense (1984) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.