Heaven Is for Real 2014

  • 6.6 744 stemmen
  • 99 min
  • Drama
Trailer afspelen

Tijdens een operatie raakt de 4-jarige zoon van een pastor bewusteloos en komt in de hemel. Wanneer hij bijkomt, vertelt hij over zijn bezoek aan het hiernamaals.


Stream Heaven Is for Real (2014) online in België

Wil je Heaven Is for Real (2014) kijken? Is de film Heaven Is for Real met Greg Kinnear te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Heaven Is for Real kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Heaven Is for Real (2014) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Heaven Is for Real te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Heaven Is for Real (2014) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Heaven Is for Real (2014) gratis
Download ondertiteling voor deze film Heaven Is for Real (2014)
Heaven.Is.for.Real.2014.720p.BluRay.x264.YIFY Downloaden
Heaven Is For Real 2014 1080p BluRay x264-SPARKS Downloaden
Heaven.Is.For.Real.2014.BDRip.x264-SPARKS Downloaden
Heaven is for real Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 16 april 2014
  • Speelduur 99 minuten
  • Genres Drama
  • Productie budget $12,000,000
  • Opbrengst $101,300,000
  • Productiebedrijven TriStar Pictures, Screen Gems & Roth Films
  • Productielanden Canada & United States of America
  • Trefwoorden Based on novel or book, Faith, Heaven, Loss, Based on true story, Religion & Near-death experience.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Heaven Is for Real (2014) met Greg Kinnear is te streamen op Netflix. Heaven Is for Real (2014) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Heaven Is for Real (2014) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Heaven Is for Real (2014) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Heaven Is for Real (2014) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Heaven Is for Real (2014) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Heaven Is for Real (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Heaven Is for Real (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Heaven Is for Real (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Heaven Is for Real (2014) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Heaven Is for Real (2014) onbeperkt gratis kijken.

Heaven Is for Real (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Heaven Is for Real (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Heaven Is for Real (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Heaven Is for Real (2014) met Greg Kinnear kopen of huren op Apple TV in België.