Ocean Oasis (2000) poster

Ocean Oasis 2000

  • 6.4 14 stemmen
  • 39 min
  • Documentaire

Ocean Oasis is een fascinerende reis naar de overvloedige zeeën en oorspronkelijke woestijnen van twee opvallend verschillende, maar onontkoombaar verbonden werelden: De Mexicaanse zee van Cortès en de Baja California woestijn. Welke enorme natuurkrachten zijn verantwoordelijk voor het ontstaan van dit unieke gebied? Waar komen de sterke stromen vandaan die er voor zorgen dat deze zee zo buitengewoon voedselrijk is? Hoe gedijt leven in een schijnbaar onvruchtbare omgeving? Ocean Oasis onthult al deze vragen aan de hand van onvergetelijke scenes. Glijd samen met een sierlijke rog door het water, ben getuige van het spektakel van de migrerende walvissen of de spectaculaire gevechten van rivaliserende zeeleeuwen. Vlieg mee over besneeuwde bergen, enorme woestijnen, oases en mangrove moerassen, om daarna onder te duiken in onvoorstelbare onderwater scenes met beelden van nooit eerder gefilmd zeeleven.


Stream Ocean Oasis (2000) online in België

Wil je Ocean Oasis (2000) kijken? Is de film Ocean Oasis met Exequiel Ezcurra te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Ocean Oasis kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 12 september 2000
  • Speelduur 39 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Summerhays Films Inc.
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Wildlife, Underwater, Nature & Short film.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Ocean Oasis (2000) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Ocean Oasis (2000) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Ocean Oasis (2000) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Ocean Oasis (2000) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Ocean Oasis (2000) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Ocean Oasis (2000) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Ocean Oasis (2000) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ocean Oasis (2000) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ocean Oasis (2000) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ocean Oasis (2000) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Ocean Oasis (2000) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Ocean Oasis (2000) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.