Valdez Is Coming 1971

  • 6.1 76 stemmen
  • 91 min
  • Western
Trailer afspelen

Marshal Valdez ziet dat de arme zwarte Rincon in zijn hut wordt belaagd door de bende van Frank Tanner. Volgens hen heeft Rincon de handelaar Erin vermoord en daarom moet hij worden opgehangen. Valdez twijfelt echter aan dit verhaal en ondervraagt de verdachte. Hieruit blijkt al snel dat hij niet de dader is. Valdez moet nu opboksen tegen de rijke Tanner en zijn handlangers.


Stream Valdez Is Coming (1971) online in België

Wil je Valdez Is Coming (1971) kijken? Is de film Valdez Is Coming met Burt Lancaster te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Valdez Is Coming kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Valdez Is Coming (1971) streamen op MGM Amazon Channel. Het is mogelijk om de film Valdez Is Coming te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Valdez Is Coming (1971) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Stream Valdez Is Coming (1971) gratis
Koop Valdez Is Coming (1971)
Huur Valdez Is Coming (1971)
Download ondertiteling voor deze film Valdez Is Coming (1971)
Valdez Is Coming (1971) Downloaden
Valdez.Is.Coming.1971.1080p.BluRay.x264.REPACK-WiSDOM Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 9 april 1971
  • Speelduur 91 minuten
  • Genres Western
  • Productiebedrijven Norlan Productions & Ira Steiner Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden One man army, Posse, Mexican american, Small town sheriff, Weapons trafficking, Manhunt & Abused woman.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Valdez Is Coming (1971) met Burt Lancaster is te streamen op MGM Amazon Channel. Valdez Is Coming (1971) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Valdez Is Coming (1971) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

Momenteel kun je Valdez Is Coming (1971) streamen op MGM Amazon Channel in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Valdez Is Coming (1971) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Valdez Is Coming (1971) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Valdez Is Coming (1971) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Valdez Is Coming (1971) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Valdez Is Coming (1971) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Valdez Is Coming (1971) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Valdez Is Coming (1971) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Valdez Is Coming (1971) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Valdez Is Coming (1971) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Valdez Is Coming (1971) met Burt Lancaster kopen of huren op Apple TV in België.