Out to Sea 1997

  • 5.6 95 stemmen
  • 106 min
  • Komedie Romantiek
Trailer afspelen

Charlie is een fervent gokker met hoge schulden. Om van zijn schulden af te komen wil hij trouwen met een rijke vrouw. Hij besluit samen met zijn zwager Herb op een cruiseschip te stappen en er te werken als professionele dansers. Terwijl Charlie bij het pokeren kennis maakt met de knappe Liz, wordt Herb verliefd op zijn danspartner. De tortelduifjes zijn een doorn in het oog van de directeur en hij probeert dan ook alles om de heren aan de aandacht van de dames te onttrekken.


Stream Out to Sea (1997) online in België

Wil je Out to Sea (1997) kijken? Is de film Out to Sea met Jack Lemmon te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Out to Sea kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Out to Sea te kopen op Google Play Movies & Amazon Video. Out to Sea (1997) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Koop Out to Sea (1997)
Huur Out to Sea (1997)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 2 juli 1997
  • Speelduur 106 minuten
  • Genres Komedie & Romantiek
  • Productiebedrijven Davis Entertainment & 20th Century Fox
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Cruise ship, Widower & Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Out to Sea (1997) is te koop op Google Play Movies & Amazon Video. Out to Sea (1997) kan je in België huren op Amazon Video.

De film Out to Sea (1997) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Out to Sea (1997) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Out to Sea (1997) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Out to Sea (1997) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Out to Sea (1997) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Out to Sea (1997) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Out to Sea (1997) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Out to Sea (1997) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Out to Sea (1997) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Out to Sea (1997) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Out to Sea (1997) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.