One Piece: Episode of Luffy - Hand Island Adventure 2012

Originele titel: ワンピース エピソード オブ ルフィ ~ハンドアイランドの冒険~

  • 6.8 47 stemmen
  • 102 min
  • Actie Animatie Avontuur Komedie Drama
Trailer afspelen

Toen Luffy en de bemanning werden aangevallen door verschillende oorlogsschepen, werden ze gedwongen Coup de Burst te gebruiken om te ontsnappen. Een noodlanding op een eiland dat de bemanning besloot te verkennen terwijl er reparaties werden uitgevoerd. Als hij een was kunstenaar ontmoet en de waarheid achter het eiland ontdekt, biedt Luffy zijn hulp aan.


Stream One Piece: Episode of Luffy - Hand Island Adventure (2012) online in België

Wil je One Piece: Episode of Luffy - Hand Island Adventure (2012) kijken? Is de film One Piece: Episode of Luffy - Hand Island Adventure met Mayumi Tanaka te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je One Piece: Episode of Luffy - Hand Island Adventure kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 15 december 2012
  • Speelduur 102 minuten
  • Genres Actie, Animatie, Avontuur, Komedie & Drama
  • Productiebedrijven Toei Animation
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Anime.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film One Piece: Episode of Luffy - Hand Island Adventure (2012) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film One Piece: Episode of Luffy - Hand Island Adventure (2012) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film One Piece: Episode of Luffy - Hand Island Adventure (2012) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film One Piece: Episode of Luffy - Hand Island Adventure (2012) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je One Piece: Episode of Luffy - Hand Island Adventure (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film One Piece: Episode of Luffy - Hand Island Adventure (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film One Piece: Episode of Luffy - Hand Island Adventure (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

One Piece: Episode of Luffy - Hand Island Adventure (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

One Piece: Episode of Luffy - Hand Island Adventure (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

One Piece: Episode of Luffy - Hand Island Adventure (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

One Piece: Episode of Luffy - Hand Island Adventure (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. One Piece: Episode of Luffy - Hand Island Adventure (2012) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.