Like Minds 2006

  • 6.3 103 stemmen
  • 110 min
  • Thriller Mysterie Horror Misdaad
Trailer afspelen

De 17-jarige Alex Bennet (Eddy Redmayne) is verdachte in de rechtszaak over de dood van zijn schoolvriend Nigel Colby (Tom Sturridge). De detective heeft echter geen hard bewijs en wordt daarom onder druk gezet door de vader van Alex, die alles doet om zijn zoon te beschermen. Een gerechtelijke psycholoog, Sally Rowe (Toni Collette) wordt op de zaak gezet om Alex te onderzoeken. Eenmaal bezig raakt ze steeds verder verstrikt in de vreemde wereld van Nigel en Alex, vol met raadsels en geheimen. Ze merkt dat ondanks de dood van Nigel, zijn invloed op Alex enorm is.


Stream Like Minds (2006) online in België

Wil je Like Minds (2006) kijken? Is de film Like Minds met Eddie Redmayne te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Like Minds kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Like Minds (2006) streamen op Sooner. Like Minds (2006) is te huur op Sooner om online te kijken.

Stream Like Minds (2006) gratis
Huur Like Minds (2006)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 3 augustus 2006
  • Speelduur 110 minuten
  • Genres Thriller, Mysterie, Horror & Misdaad
  • Productie budget $8,000,000
  • Productiebedrijven Bluewater Pictures, Lumina Films, Australian Film Finance Corporation, Tempo Productions, New South Wales Film & Television Office, Australian Film Commission, South Australian Film Corporation & Screen Yorkshire
  • Productielanden United Kingdom & Australia

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Like Minds (2006) met Eddie Redmayne is te streamen op Sooner. Like Minds (2006) kan je in België huren op Sooner.

Momenteel kun je Like Minds (2006) streamen op Sooner in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Like Minds (2006) is te koop op streamingdienst Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Like Minds (2006) huren op Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Like Minds (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Like Minds (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Like Minds (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Like Minds (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Like Minds (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Like Minds (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Like Minds (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Like Minds (2006) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.