The Contractor 2007

  • 5.6 156 stemmen
  • 105 min
  • Actie Avontuur Drama Thriller
Trailer afspelen

Een scherpschutter (Snipes) leeft een teruggetrokken leventje op zijn ranch ergens in Montana. Op een dag wordt hij door zijn werkgever teruggeroepen, omdat hij een mislukte aanslag op een terrorist weer moet hervatten. Na het beramen van een succesvolle aanslag op dezelfde terrorist, komt hij er achter dat hij er ingeluisd is. Hij vermoordde geen terrorist maar een hoge politiefunctionaris (Dance). Hij duikt onder en raakt bevriend met een meisje van 12 jaar (Bennet) die hem helpt.


Stream The Contractor (2007) online in België

Wil je The Contractor (2007) kijken? Is de film The Contractor met Wesley Snipes te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Contractor kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Contractor te kopen op Apple TV & Amazon Video. The Contractor (2007) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop The Contractor (2007)
Huur The Contractor (2007)
Download ondertiteling voor deze film The Contractor (2007)
The.Contractor.2007.STV.DVDSCR.XviD-FiCO Downloaden
The Contractor 2007 DvDRip Eng-FxM Downloaden
The.Contractor.2007.DVDRip.XViD Downloaden
The Contractor [2007] [DVDRip XviD] [1337x]-Dita496 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 10 juli 2007
  • Speelduur 105 minuten
  • Genres Actie, Avontuur, Drama & Thriller
  • Productiebedrijven April Productions, Chaintron, RMA Productions, Destination Films & Sony Pictures Home Entertainment
  • Productielanden Bulgaria, United Kingdom & United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

The Contractor (2007) is te koop op Apple TV & Amazon Video. The Contractor (2007) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film The Contractor (2007) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Contractor (2007) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Contractor (2007) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Contractor (2007) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Contractor (2007) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Contractor (2007) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Contractor (2007) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Contractor (2007) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Contractor (2007) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Contractor (2007) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Contractor (2007) met Wesley Snipes kopen of huren op Apple TV in België.