The Uninvited 2009

  • 6.4 1428 stemmen
  • 87 min
  • Horror
Trailer afspelen

Nadat haar moeder is overleden, zit Anna Rydell tijdelijk in een tehuis voor geesteszieken. Als ze weer thuis komt treft ze daar een levende nachtmerrie aan. Haar vader blijkt samen te leven met de voormalige verpleegster van zijn vorige vrouw. Als Anna dan op een nacht bezoek krijgt van een geest die haar attent maakt op de slechte intenties van haar stiefmoeder, besluit Anna samen met haar zus een einde aan de relatie te maken.


Stream The Uninvited (2009) online in België

Wil je The Uninvited (2009) kijken? Is de film The Uninvited met Emily Browning te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Uninvited kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Uninvited te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Uninvited (2009) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film The Uninvited (2009)
The.Uninvited.DVDRip.XviD-NeDiVx Downloaden
The.Univited.2009.720p.BRrip.x264.YIFY Downloaden
The Uninvited CAM XVID - STG Downloaden
The.Uninvited.CAM.XviD-STG Downloaden
The Uninvited (2009) BluRay 1080p TrueHD AC3 NL-RetailSub REMUX Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 30 januari 2009
  • Speelduur 87 minuten
  • Genres Horror
  • Opbrengst $41,624,046
  • Productiebedrijven DreamWorks Pictures, Cold Spring Pictures, Parkes+MacDonald Image Nation, The Montecito Picture Company & Vertigo Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Remake, Death of mother, Evil stepmother, Evil woman, White dress, Unsent letter, Medical kit, Hanging a picture & Chalkboard.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

The Uninvited (2009) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Uninvited (2009) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film The Uninvited (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Uninvited (2009) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Uninvited (2009) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Uninvited (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Uninvited (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Uninvited (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Uninvited (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Uninvited (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Uninvited (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Uninvited (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Uninvited (2009) met Emily Browning kopen of huren op Apple TV in België.